24/01/2020 24/01/2020 Πρωτοβουλία για την αποφυλάκισης της Ναάμα Ισαχάαρ, που καταδικάστηκε στη Ρωσία για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ανέλαβε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Στο πλαίσιο αυτό ο Πατριάρχης συναντήθηκε χθες στην Ιερουσαλήμ με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και την μητέρα της καταδικασθείσης. Στη συνάντηση μετείχε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών...
24 Ιανουαρίου, 2020 - 9:08

Στον Πατρ. Θεόφιλο ο πρόεδρος της Ρωσίας

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Θεόφιλο ο πρόεδρος της Ρωσίας

Πρωτοβουλία για την αποφυλάκισης της Ναάμα Ισαχάαρ, που καταδικάστηκε στη Ρωσία για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ανέλαβε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Στο πλαίσιο αυτό ο Πατριάρχης συναντήθηκε χθες στην Ιερουσαλήμ με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και την μητέρα της καταδικασθείσης.

Στη συνάντηση μετείχε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων.
«Είναι σαφές για μένα ότι η Ναάμα είναι από μια καλή και πολύ αξιοπρεπή οικογένεια. Όλα αυτά, βέβαια, θα ληφθούν υπόψη κατά την τελική απόφαση” δήλωσε ο Β. Πούτιν μετά τη συνάντηση.

Η Aμερικανοϊσραηλινή εκτίει ποινή κάθειρξης 7,5 ετών, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, η ποσότητα των οποίων ήταν 9,6 γραμμάρια ινδικής κάνναβης. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ισραηλινής κυβέρνησης, που θεωρεί ότι η ποινή είναι πολύ αυστηρή για την εν λόγω πράξη.
Το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, καθώς με το ζήτημα της 25χρονης αμερικανο-ισραηλινής, είχε ασχοληθεί προσωπικά ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων