24/09/2021 24/09/2021 Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή, 11η/24η Σεπτεμβρίου 2021, ο εκ Αζώτου (Ashdod) ορμώμενος κ. Κύριλλος Radetsky, συνοδευόμενος υπό των γονέων αυτού και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπ. Μαδάβων κ. Αριστοβούλου, Προέδρου της Επιτροπής για τη μέριμνα του Ρωσοφώνου Ποιμνίου. Ο κ. Κύριλλος Radetsky τυγχάνει τετράκις πρωταθλητής του Ισραήλ στο αγώνισμα της σωματικής διαπλάσεως...
24 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2021 - 16:11

Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων διάσημος body builder

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων διάσημος body builder

Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή, 11η/24η Σεπτεμβρίου 2021, ο εκ Αζώτου (Ashdod) ορμώμενος κ. Κύριλλος Radetsky, συνοδευόμενος υπό των γονέων αυτού και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπ. Μαδάβων κ. Αριστοβούλου, Προέδρου της Επιτροπής για τη μέριμνα του Ρωσοφώνου Ποιμνίου.

Ο κ. Κύριλλος Radetsky τυγχάνει τετράκις πρωταθλητής του Ισραήλ στο αγώνισμα της σωματικής διαπλάσεως (Body-building), με αργυρό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο πρωταθλητής body builder δήλωσε ότι επισκέπτεται το Πατριαρχείο, εκπροσωπώντας  μεγάλη ομάδα χριστιανών Ορθοδόξων, μελών του ποιμνίου από το Ashdod και παρακάλεσε τον Μακαριώτατο εξ ονόματος αυτών, να εισακούσει την σφοδρή επιθυμία τους να ιδρύσουν ενορία στην πόλη τους, η οποία θα δύναται να εξυπηρετήσει και την παραπλήσια πόλη της Ασκάλωνας.

Ο Μακαριώτατος δέχθηκε τον Κύριλλο με Πατρική αγάπη και υποσχέθηκε ότι θα πράξει τα μέγιστα, ώστε συντόμα να εκπληρωθεί η επιθυμία τους και να τελεσθεί και η Θεία και Ιερά Λειτουργία στην πόλη τους. Έπειτα, ο Μακαριώτατος ευλόγησε τον Κύριλλο και του ευχήθηκε να συνεχίσει τη λαμπρή του σταδιοδρομία στον σωματικό στίβο, συγχαίρων αυτόν για την επιθυμία του, να καλλιεργήσει ταυτόχρονα και την ψυχή του εντός των Ιερών Μυστηρίων της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων