26/01/2023 26/01/2023 Τους Αγίους Τόπους επισκέφθηκε η βραβευμένη σκηνοθέτης της ταινίας “Ο Άνθρωπος του Θεού” (Man of God), Γελένα Πόποβιτς.  Για την ταινία που περιγράφει τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου τις δοκιμασίες και τις διώξεις που υπέστη, η οποία έχει αποσπάσει διεθνή βραβεία ενώ από την πρώτη ημέρα προβολής της κέρδισε τις καρδιές των θεατών, ενημερώθηκε ο...
26 Ιανουαρίου, 2023 - 8:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2023 - 8:39

Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων η σκηνοθέτης του “Man of God”, Γελένα Πόποβιτς

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων η σκηνοθέτης του “Man of God”, Γελένα Πόποβιτς

Τους Αγίους Τόπους επισκέφθηκε η βραβευμένη σκηνοθέτης της ταινίας “Ο Άνθρωπος του Θεού” (Man of God), Γελένα Πόποβιτς. 

Για την ταινία που περιγράφει τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου τις δοκιμασίες και τις διώξεις που υπέστη, η οποία έχει αποσπάσει διεθνή βραβεία ενώ από την πρώτη ημέρα προβολής της κέρδισε τις καρδιές των θεατών, ενημερώθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Η κ. Πόποβιτς είχε συνάντηση με τον Προκαθήμενο της Σιωνίτιδος Εκκλησίας ο οποίος την καλωσόρισε στην έδρα του Πατριαρχείου και συνομίλησε μαζί της.

Κατά την επίσκεψη της Γελένα Πόποβιτς στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων παρέστη και ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος κ. Ευάγγελος Βλιώρας. 

Τα βραβεία

Μεταξύ των βραβείων που πήρε “Ο Άνθρωπος του Θεού” είναι 2 Bραβεία Kοινού, ένα στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Μόσχα και ένα στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελε.

Ακόμα τιμήθηκε με το Βραβείο Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σιένα στην Ιταλία και με το Grand Prize in spirit of Faith στο Religion Today International Film Festival στο Trento της Ιταλίας!

Η παραγωγή της ταινίας έγινε σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος o Γραικός και την Eurogroup Ltd.

Πρεμιέρα αύριο στον ANT1

Την πολυβραβευμένη ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού” θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά οι τηλεθεατές του ANT1!

“O Άνθρωπος του Θεού”, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, κάνει πρεμιέρα την προσεχή Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 στον ANT1, με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Η ταινία θα προβληθεί στις 21.30

Πρωταγωνιστούν: Άρης Σερβετάλης, Alexander Petrov, Mickey Rourke, Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος.

Μουσική: ZbigniewPreisner

Διεύθυνση Φωτογραφίας:Παναγιώτης Βασιλάκης

Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης

Κοστούμια: Εύα Νάθενα

Παραγωγή: Simeon Entertainment, View Master Films

Διαβάστε επίσης: 

Πρεμιέρα για την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» στον ANT1 (BINTEO)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων