22/03/2022 22/03/2022 Συνάντηση με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Ανθηδώνος κ. Νεκτάριο, εκπρόσωπο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Κωνσταντινούπολη, είχε χθες ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος. Στη συνάντηση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος και ο Γενικός Πρόεξενος της Ελλάδας στην Ιερουσαλήμ κ. Ευάγγελος Βλίώρας. Νωρίτερα ο Μακαριώτατος είχε συνάντηση με τα μέλη της Φραγκισκανικής αντιπροσωπείας στους Αγίους Τόπους,...
22 Μαρτίου, 2022 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2022 - 13:11

Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Αρχιεπίσκοπος Ανθηδώνος

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Αρχιεπίσκοπος Ανθηδώνος

Συνάντηση με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Ανθηδώνος κ. Νεκτάριο, εκπρόσωπο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Κωνσταντινούπολη, είχε χθες ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος.

Στη συνάντηση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος και ο Γενικός Πρόεξενος της Ελλάδας στην Ιερουσαλήμ κ. Ευάγγελος Βλίώρας.

Νωρίτερα ο Μακαριώτατος είχε συνάντηση με τα μέλη της Φραγκισκανικής αντιπροσωπείας στους Αγίους Τόπους, καθώς και με αντιπροσωπεία του πατριαρχείου των Αρμενίων στην Ιερουσαλήμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων