30/10/2019 30/10/2019 Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων βρέθηκε σήμερα ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, συνοδευόμενος από την σύζυγό του κ. Ευτυχία Μπίνιου, τον Διευθυντή του Επιτελικού του Γραφείου Σμήναρχο Απόστολο Χάρτη και τον Υπασπιστή του, Επισμηναγό Λουκά Θεοχαρόπουλο. Τον κ. Αρχηγό υποδέχτηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος και ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ....
30 Οκτωβρίου, 2019 - 18:14

Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων βρέθηκε σήμερα ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, συνοδευόμενος από την σύζυγό του κ. Ευτυχία Μπίνιου, τον Διευθυντή του Επιτελικού του Γραφείου Σμήναρχο Απόστολο Χάρτη και τον Υπασπιστή του, Επισμηναγό Λουκά Θεοχαρόπουλο.

Τον κ. Αρχηγό υποδέχτηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος και ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος. Ακολούθως τον υποδέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, με τον οποίο πραγματοποίησε συζήτηση σε εγκάρδιο κλίμα. Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων