19/07/2022 19/07/2022 Το μέλος της Προεδρίας της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Μίλορνατ Ντόντικ, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στην έδρα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας κ.κ. Θεόφιλος.  Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε στην Αγία Γη τον κ. Ντόντικ με τον οποίο είχε συζήτηση για επίκαιρα θέματα ενημερώνοντας τον παράλληλα για την κατάσταση που επικρατεί στα Πανάγια Προσκυνήματα. Ο...
19 Ιουλίου, 2022 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2022 - 13:06

Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Μίλοραντ Ντόντικ

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Μίλοραντ Ντόντικ

Το μέλος της Προεδρίας της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Μίλορνατ Ντόντικ, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στην έδρα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας κ.κ. Θεόφιλος. 

Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε στην Αγία Γη τον κ. Ντόντικ με τον οποίο είχε συζήτηση για επίκαιρα θέματα ενημερώνοντας τον παράλληλα για την κατάσταση που επικρατεί στα Πανάγια Προσκυνήματα. Ο σερβοβόσνιος πολιτικός είναι ένας ακόμη που επισκέπτεται το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το τελευταίο διάστημα σε μία κρίσιμη περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες ο Μίλοραντ Ντόντικ είχε συναντηθεί με τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο και μέλη της Ιεράς Συνόδου της εν Σερβία Εκκλησίας παρουσία του Προέδρου, Αλαξάνταρ Βούτσιτς.

Μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας των δύο πλευρών ακολούθησε η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Πατριάρχη κ.κ. Θεοφίλου και του κ. Ντόντικ.

Φωτογραφίες: Jerusalem-Patriarchate

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων