20/01/2022 20/01/2022 Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατόπιν προσκλήσεως του Ισραηλινού ομολόγου του και αναπληρωτού Πρωθυπουργού κ. Μπέννυ Γκαντζ. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Παναγιωτόπουλου ήταν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο. Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τον Μακαριώτατο να ενημερώνει τον κ....
20 Ιανουαρίου, 2022 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2022 - 12:08

Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατόπιν προσκλήσεως του Ισραηλινού ομολόγου του και αναπληρωτού Πρωθυπουργού κ. Μπέννυ Γκαντζ.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Παναγιωτόπουλου ήταν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο. Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τον Μακαριώτατο να ενημερώνει τον κ. Υπουργό για τις εξελίξεις στην περιοχή αλλά και στη στήριξη της Ελλάδας στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Στη συνέχεια ο κ. Παναγιωτόπουλος ξεναγήθηκε από τον Μακαριώτατο στους χώρους του Πατριαρχείου. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης οι δύο πλευρές αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έγραψε:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων