23/05/2024 23/05/2024 Συναντήσεις με διπλωμάτες είχε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Την Τετάρτη, 22 Μαϊου 2024, ο Μακαριώτατος δέχθηκε τον Πρέσβη της Μολδαβίας στο Ισραήλ, Αλεξάντερ Ρόιτμαν. Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας με τον Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο να δίνει την ευχή του στον Μολδαβό διπλωμάτη για καλή συνέχεια στο έργο του. Την Τρίτη,...
23 Μαΐου, 2024 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024 - 8:55

Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Πρέσβης της Μολδαβίας στο Ισραήλ

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Πρέσβης της Μολδαβίας στο Ισραήλ

Συναντήσεις με διπλωμάτες είχε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Την Τετάρτη, 22 Μαϊου 2024, ο Μακαριώτατος δέχθηκε τον Πρέσβη της Μολδαβίας στο Ισραήλ, Αλεξάντερ Ρόιτμαν.

Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας με τον Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο να δίνει την ευχή του στον Μολδαβό διπλωμάτη για καλή συνέχεια στο έργο του.

Την Τρίτη, 21 Μαϊου, τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας των Ιεροσολύμων επισκέφθηκε ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Ιερουσαλήμ, Αχμέτ Ριζά Ντεμιρέρ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων