18/06/2023 18/06/2023 Τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αγία Έδρα, κ. Chris Trott υποδέχτηκε την Παρασκευήν 3 /16 Ιουνίου 2023, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Το πρωί του Σάββατου, 4/17 Ιουνίου 2023, ομάδα , εκατό ατόμων από τη Γεωργία, με επικεφαλής τον Πρέσβη της Γεωργίας στο Ισραήλ κ. Λάσα επεσκέφθηκαν την Α.Θ.Μ. τον Πατέρα ημών και Πατριάρχην...
18 Ιουνίου, 2023 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2023 - 19:46

Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων προσκυνητές από τη Γεωργία και ο πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων προσκυνητές από τη Γεωργία και ο πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου

Τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αγία Έδρα, κ. Chris Trott υποδέχτηκε την Παρασκευήν 3 /16 Ιουνίου 2023, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Το πρωί του Σάββατου, 4/17 Ιουνίου 2023, ομάδα , εκατό ατόμων από τη Γεωργία, με επικεφαλής τον Πρέσβη της Γεωργίας στο Ισραήλ κ. Λάσα επεσκέφθηκαν την Α.Θ.Μ. τον Πατέρα ημών και Πατριάρχην Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλον και ζήτησαν την ευλογίαν Αυτού και για την εν συνεχεία επίσκεψη τους στον Πανάγιο Τάφο και το Θεοδέγμον Σπήλαιον της Βηθλεέμ.

Την ίδια ημέρα ο Μακαριώτατος επέδωσε στον Προιστάμενο της Ελληνορθοδόξου Αραβοφώνου Κοινότητος π. Εμμανουήλ Αουάντ της πόλεως του Αμπούντ γειτνιαζούσης τη Ραμάλλα, επιστήθιον ιερατικόν σταυρόν επί τη συμπληρώσει της είκοσι τριετούς ευδοκίμου ιερατικής υπηρεσίας αυτού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων