07/06/2022 07/06/2022 Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος στην έδρα του Πατριαρχείου. Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν τον Προκαθήμενο της Σιωνίτιδος Εκκλησίας ήταν και ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας κ. Σωτήριο Τσιόδρα. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων τον κ. Τσιόδρα συνόδευε ομάδα ιατρών που βρίσκεται στο Ισραήλ στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Επίσης, τους Έλληνες...
07 Ιουνίου, 2022 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2022 - 14:33

Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Σωτήρης Τσιόδρας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Σωτήρης Τσιόδρας

Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος στην έδρα του Πατριαρχείου.

Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν τον Προκαθήμενο της Σιωνίτιδος Εκκλησίας ήταν και ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας κ. Σωτήριο Τσιόδρα. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων τον κ. Τσιόδρα συνόδευε ομάδα ιατρών που βρίσκεται στο Ισραήλ στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης.

Επίσης, τους Έλληνες επιστήμονες συνόδευε ο Γενικός Πρόξενος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελος Βλιώρας.

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ευχαρίστησε για την επίσκεψη τον κ. Τσιόδρα και τη συνοδεία του ενώ τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα. Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων