24/06/2020 24/06/2020 Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο επισκέφθηκαν οι μαθητές της Πατριαρχικής Σχολής της Σιών, τη Τρίτη 23 Ιουνίου, συνοδευόμενοι από τον Σχολάρχη Αρχιμανδρίτη π. Ματθαίο και τον Διευθυντή Οικοτροφείου Ιεροδιάκονος π. Συμεών.   Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η λήξη του σχολικού έτους, παρά τον covid 19, ενώ ζήτησαν την ευλογίαν του Μακαριωτάτου για να επισκεφθούν τους...
24 Ιουνίου, 2020 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2020 - 10:25

Στον Πατριάρχη Θεόφιλο οι μαθητές της Σχολής της Σιών

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Θεόφιλο οι μαθητές της Σχολής της Σιών

Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο επισκέφθηκαν οι μαθητές της Πατριαρχικής Σχολής της Σιών, τη Τρίτη 23 Ιουνίου, συνοδευόμενοι από τον Σχολάρχη Αρχιμανδρίτη π. Ματθαίο και τον Διευθυντή Οικοτροφείου Ιεροδιάκονος π. Συμεών.  

Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η λήξη του σχολικού έτους, παρά τον covid 19, ενώ ζήτησαν την ευλογίαν του Μακαριωτάτου για να επισκεφθούν τους γονείς αυτών στην Ελλάδα.

“Εις το πλαίσιον της επισκέψεως ταύτης ο Μακαριώτατος συνεβούλευσε τους μαθητάς να ακολουθήσουν κατά το ταξίδιον αυτών τας προφυλάξεις έναντι του ιού, να απολαύσουν τας διακοπάς αυτών μετά των γονέων αυτών και να επανέλθουν μετά τας διακοπάς διά την συνέχισιν της φοιτήσεως αυτών εις την Σχολήν. Ο Σχολάρχης, οι καθηγηταί και οι μαθηταί ηυχαρίστησαν τον Μακαριώτατον διά το υπέρ της φοιτήσεως και της παιδείας αυτών ενδιαφέρον του Πατριαρχείου” αναφέρει η ανακοίνωση της Αρχιγραμματείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων