19/04/2019 19/04/2019 Την Αντιπροσωπεία του Ρουμανικού Πατριαρχείου στην Ιερουσαλήμ επισκέφθηκε η υπουργός Διασποράς της Ρουμανίας, Ναταλία Έλενα Ιντοτέρο, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ισραήλ. Η αξιωματούχος επισκέφθηκε ρουμανικούς οικισμούς στην Ιερουσαλήμ και την Ιεριχώ και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Αγίους Τόπους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ορισμένες πτυχές σχετικά με την παρουσία των...
19 Απριλίου, 2019 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019 - 8:29

Στους Αγίους Τόπους η υπουργός Διασποράς της Ρουμανίας

Διαδώστε:
Στους Αγίους Τόπους η υπουργός Διασποράς της Ρουμανίας

Την Αντιπροσωπεία του Ρουμανικού Πατριαρχείου στην Ιερουσαλήμ επισκέφθηκε η υπουργός Διασποράς της Ρουμανίας, Ναταλία Έλενα Ιντοτέρο, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ισραήλ.
Η αξιωματούχος επισκέφθηκε ρουμανικούς οικισμούς στην Ιερουσαλήμ και την Ιεριχώ και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Αγίους Τόπους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ορισμένες πτυχές σχετικά με την παρουσία των Ρουμάνων προσκυνητών στους Αγίους Τόπους.

Επίσης, τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας στην περιοχή αλλά και οι προσπάθειες που γίνονται για τη διατήρηση και την προώθηση της γλωσσικής και πολιτιστικής ταυτότητας της Ρουμανίας της διασποράς στην Μέση Ανατολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων