10/01/2023 10/01/2023 Σε αποκλειστική συνέντευξη ο μακαριστός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη είχε μιλήσει μεσούσης της κρίσης που είχε ξεσπάσει και των άδικων συκοφαντιών εναντίον του με στόχο την απομάκρυνσή του από τον θρόνο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. «Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη», είχε πει. Σε ερώτηση πως κατάφερε να ανταπεξέλθει απάντησε λακωνικά: «Με προσευχή». Σε...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2023 - 10:53

Συγκλονιστική συνέντευξη του μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου στη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Συγκλονιστική συνέντευξη του μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου στη Μαρία Γιαχνάκη

Σε αποκλειστική συνέντευξη ο μακαριστός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη είχε μιλήσει μεσούσης της κρίσης που είχε ξεσπάσει και των άδικων συκοφαντιών εναντίον του με στόχο την απομάκρυνσή του από τον θρόνο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

«Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη», είχε πει.

Σε ερώτηση πως κατάφερε να ανταπεξέλθει απάντησε λακωνικά: «Με προσευχή». Σε άλλο σημείο της συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε εάν είναι πληγωμένος είπε ότι: «Δεν πλήγωσαν εμένα αλλά το Πατριαρχείο μας».

Εξήγησε ότι εισήλθε στην Αγιοταφική Αδελφότητα σε ηλικία 13 ετών και έδωσε υπόσχεση στον Πανάγιο Τάφο ότι θα παραμείνει εκεί.

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική συνέντευξη του κεκοιμημένου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων