12/06/2024 13/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος υποδέχθηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 στην Αρχιεπισκοπική Κατοικία στο Αμμάν της Ιορδανίας τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου Κώστα Κουμή. Στη συνάντηση οι δύο πλευρές συζήτησαν για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της Εκκλησίας της Κύπρου και του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, καθώς και για τις προοπτικές του θρησκευτικού τουρισμού στην...
12 Ιουνίου, 2024 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2024 - 0:33

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως με τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως με τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος υποδέχθηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 στην Αρχιεπισκοπική Κατοικία στο Αμμάν της Ιορδανίας τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου Κώστα Κουμή.

Στη συνάντηση οι δύο πλευρές συζήτησαν για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της Εκκλησίας της Κύπρου και του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, καθώς και για τις προοπτικές του θρησκευτικού τουρισμού στην Ιορδανία, δεδομένης της ασφάλειας και της σταθερότητας που επικρατεί στη χώρα μετά την κλιμάκωση του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος επισήμανε ότι οι συνθήκες στην Ιορδανία ευνοούν τον τουρισμό και ενημέρωσε τον Κύπριο Υφυπουργό για τα επιτεύγματα της Αρχιεπισκοπής κατά τα τελευταία έξι χρόνια, καθώς και για το έργο και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων