01/08/2021 01/08/2021 Συνάντηση με τον απερχόμενο Πρέσβη της Ρουμανίας στην Ιορδανία Νικολάε Κομανέσκου είχε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021. Ο Ρουμάνος Πρέσβης έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο στην έδρα της Πατριαρχικής Επιτροπείας στο Αμμάν. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της αποχώρησης του κ. Κομανέσκου από την Ιορδανία και την ανάληψη...
01 Αυγούστου, 2021 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2021 - 11:05

Ο Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως υποδέχθηκε τον Ρουμάνο Πρέσβη

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως υποδέχθηκε τον Ρουμάνο Πρέσβη

Συνάντηση με τον απερχόμενο Πρέσβη της Ρουμανίας στην Ιορδανία Νικολάε Κομανέσκου είχε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021.

Ο Ρουμάνος Πρέσβης έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο στην έδρα της Πατριαρχικής Επιτροπείας στο Αμμάν. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της αποχώρησης του κ. Κομανέσκου από την Ιορδανία και την ανάληψη νέας διπλωματικής αποστολής.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που συνδέουν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με το Πατριαρχείο Ρουμανίας και εξέφρασε ευχές για επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει ο Ρουμάνος διπλωμάτης.

Από την πλευρά του ο κ. Κομανέσκου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, κάνοντας παράλληλα αναφορά στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Εκκλησία στην κοινωνία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων