23/02/2024 23/02/2024 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, την Πρέσβη της Βουλγαρίας στο Ισραήλ Slavena Gergova και τον επικεφαλής διπλωματικό αντιπρόσωπο κ. Vesselin Delchev. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μακαριώτατος ενημέρωσε τους Βούλγαρους διπλωμάτες για το επί αιώνες επιτελούμενο πολυσχιδές έργο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, σε ποιμαντικό, εκκλησιαστικό, πολιτικό και ειρηνευτικό...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 19:50

Συνάντηση Πατριάρχη Ιεροσολύμων με την Πρέσβη της Βουλγαρίας στο Ισραήλ

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Ιεροσολύμων με την Πρέσβη της Βουλγαρίας στο Ισραήλ

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, την Πρέσβη της Βουλγαρίας στο Ισραήλ Slavena Gergova και τον επικεφαλής διπλωματικό αντιπρόσωπο κ. Vesselin Delchev.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μακαριώτατος ενημέρωσε τους Βούλγαρους διπλωμάτες για το επί αιώνες επιτελούμενο πολυσχιδές έργο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, σε ποιμαντικό, εκκλησιαστικό, πολιτικό και ειρηνευτικό επίπεδο.

Επίσης ενημέρωσε τους επισκέπτες για το Συνοδικό σύστημα διοικήσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας και στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στις σχέσεις μεταξύ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και του Πατριαρχείου Βουλγαρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων