16/03/2022 16/03/2022 Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των σχολείων του ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ιορδανία και του φόρουμ Talal Abu-Ghazaleh Knowledge υπογράφηκε τη Δευτέρα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής στην Ιορδανία. Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα Το Talal Abu-Ghazaleh Knowledge Center (TAG-KC) είναι μια πρόσφατη πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Talal Abu-Ghazaleh Global (TAG.Global), παγκόσμιος οργανισμός για επαγγελματικές...
16 Μαρτίου, 2022 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2022 - 19:21

Συνεργασία σχολείων Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ιορδανία με διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό

Διαδώστε:
Συνεργασία σχολείων Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ιορδανία με διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των σχολείων του ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ιορδανία και του φόρουμ Talal Abu-Ghazaleh Knowledge υπογράφηκε τη Δευτέρα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής στην Ιορδανία.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Το Talal Abu-Ghazaleh Knowledge Center (TAG-KC) είναι μια πρόσφατη πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Talal Abu-Ghazaleh Global (TAG.Global), παγκόσμιος οργανισμός για επαγγελματικές υπηρεσίες και εκπαίδευση, ο οποίος λειτουργεί με περισσότερα από 100 γραφεία και 150 αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο.

Παρουσία του Πατριαρχικού Επιτρόπου στο Αμμάν, Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου, και της Εξοχότητάς του Dr. Talal Abu-Ghazaleh (προέδρου και ιδρυτή της Talal Abu-Ghazaleh International), το μνημόνιο  υπογράφηκε από την γενική διευθύντρια των σχολείων, Lynn Madanat, και τον σύμβουλο εκπαίδευσης και νεολαίας και εκτελεστικό διευθυντή του Talal Abu-Ghazaleh Knowledge Forum, Fadi al Daoud.

Αφού καλωσόρισε τους συνδαιτημόνες, ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε τις ευχαριστίες και την αγάπη του προς τον Δρ Abu Ghazaleh και για αυτή τη συνεργασία, η οποία αντικατοπτρίζει το βάθος των σχέσεων μεταξύ της τοπικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και των διαφόρων θεσμών της χώρας.

Από την πλευρά του, ο Abu Ghazaleh εξέφρασε την υπερηφάνειά του γι’ αυτό το βήμα, τονίζοντας τη σημασία της υποστήριξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της κληρονομιάς των Ορθοδόξων Πατριαρχικών σχολών σε σχέση με τον αρχαίο αραβικό και Ανατολικό Χριστιανικό Πολιτισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων