27/08/2022 27/08/2022 Παραμονή της Κοίμησης της Θεοτόκου σήμερα για τα Πατριαρχεία που εορτάζουν με το ιουλιανό ημερολόγιο και στο Πάνσεπτο Θεομητορικό Μνήμα στη Γεθσημανή εψάλησαν το πρωί τα Εγκώμια της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.  Για την τελετή αυτήν ξεκίνησε στις 6:30 το πρωί η συνοδεία των Αγιοταφιτών Πατέρων μετά των παρεπιδημούντων κληρικών της Εκκλησίας της Ελλάδος και άλλων Ορθοδόξων...
27 Αυγούστου, 2022 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2022 - 10:57

Τα εγκώμια της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Τα εγκώμια της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Παραμονή της Κοίμησης της Θεοτόκου σήμερα για τα Πατριαρχεία που εορτάζουν με το ιουλιανό ημερολόγιο και στο Πάνσεπτο Θεομητορικό Μνήμα στη Γεθσημανή εψάλησαν το πρωί τα Εγκώμια της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

Για την τελετή αυτήν ξεκίνησε στις 6:30 το πρωί η συνοδεία των Αγιοταφιτών Πατέρων μετά των παρεπιδημούντων κληρικών της Εκκλησίας της Ελλάδος και άλλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, από την Πύλη του Πατριαρχείου και διασχίζοντας την Οδόν του Μαρτυρίου, διήλθε προ των Ιερών Μονών του Πραιτωρίου, της Αγίας Άννης και του Αγίου Στεφάνου κι έφθασε και στην Γεθσημανή.

Φωτογραφία αρχείου από τους περσινούς εορτασμούς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων