19/02/2022 19/02/2022 Τελέσθηκε το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Αγιοταφίτη Αρχιμανδρίτη Ευσεβίου Δαγγαλά, δεξιού Ιεροψάλτη του Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλου, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022. Ο Αρχιεπίσκοπος Γεράσων κ. Θεοφάνης προεξήρχε στην θεία Λειτουργία στο Φρικτό Γολγοθά. Του Μνημοσύνου προεξήρχε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνιερουργούντων Αυτώ των Σεβασμιωτάτων Αγιοταφιτών...
19 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2022 - 15:31

Τεσσακονθήμερο μνημόσυνο μακαριστού Αρχιμανδρίτη Ευσεβίου Δαγγαλά

Διαδώστε:
Τεσσακονθήμερο μνημόσυνο μακαριστού Αρχιμανδρίτη Ευσεβίου Δαγγαλά

Τελέσθηκε το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Αγιοταφίτη Αρχιμανδρίτη Ευσεβίου Δαγγαλά, δεξιού Ιεροψάλτη του Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλου, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Αρχιεπίσκοπος Γεράσων κ. Θεοφάνης προεξήρχε στην θεία Λειτουργία στο Φρικτό Γολγοθά.

Του Μνημοσύνου προεξήρχε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνιερουργούντων Αυτώ των Σεβασμιωτάτων Αγιοταφιτών Αρχιερέων και Ιερομονάχων και διακόνων και ψαλλόντων του Ιεροδιακόνου π. Συμεών και του κ. Βασιλείου Γκοτσοπούλου.

Μετά το πέρας του μνημοσύνου, ανήλθε η Αγιοταφιτική Πατριαρχική Συνοδεία στο Πατριαρχείο, για τη “μακαρία”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων