19/08/2020 19/08/2020 Το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Αρχιεπισκοπής Κυριακουπόλεως εγκαινίασε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστοφόρος στις εγκαταστάσεις όπου αυτό φιλοξενείται στο Αμμάν. Αυτός είναι ο πρώτος ενημερωτικός χώρος της τοπικής Εκκλησίας στην Ιορδανία. Την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας τέλεσε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστοφόρος ο οποίος ακολούθως μετέβη στην αίθουσα όπου έγινε η αντίστροφη...
19 Αυγούστου, 2020 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2020 - 11:17

Τη δική της φωνή απέκτησε η Εκκλησία στην Ιορδανία

Διαδώστε:
Τη δική της φωνή απέκτησε η Εκκλησία στην Ιορδανία

Το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Αρχιεπισκοπής Κυριακουπόλεως εγκαινίασε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστοφόρος στις εγκαταστάσεις όπου αυτό φιλοξενείται στο Αμμάν.

Αυτός είναι ο πρώτος ενημερωτικός χώρος της τοπικής Εκκλησίας στην Ιορδανία. Την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας τέλεσε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστοφόρος ο οποίος ακολούθως μετέβη στην αίθουσα όπου έγινε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του προγράμματος.

Ακολούθως μετέφερε τις ευχαριστίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου για το εγχείρημα αυτό με την ευχή να συνεχίσουν να εργάζονται για το καλό της Ορθοδόξου Εκκλησίας καθώς με το μέσο αυτό θα μπορούν οι πιστοί να έχουν στενότερη επαφή με τις δράσεις της Εκκλησίας.

“Το νέο κανάλι θα στέλνει μηνύματα αγάπης και ειρήνης και θα αποτελεί πηγή πνευματικής τροφής για το ποίμνιο”, τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος.

“Σήμερα ξεκινάμε αυτό το πρώτο κανάλι που θα είναι ένας φάρος καλών ειδήσεων’, τόνισε ο υπεύθυνος του καναλιού διάκονος π. Σωφρόνιος Χάνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων