31/12/2023 31/12/2023 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ και εξέφρασε τις θερμότερες ευχές της για υγεία και ειρήνη σε όλα τα μέλη της Αγιοταφικής Αδελφότητας. Η κυρία Σακελλαροπούλου τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση της ελληνικής πολιτείας στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων που, για ακόμα μία φορά στη μακραίωνη ιστορία του, καλείται να...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:11

Τηλεφωνική επικοινωνία Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ και εξέφρασε τις θερμότερες ευχές της για υγεία και ειρήνη σε όλα τα μέλη της Αγιοταφικής Αδελφότητας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση της ελληνικής πολιτείας στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων που, για ακόμα μία φορά στη μακραίωνη ιστορία του, καλείται να εκτελέσει την αποστολή του σε πολύ δύσκολους καιρούς. Ευχήθηκε τέλος ταχεία εξομάλυνση της κατάστασης και επούλωση των πληγών που αναπόφευκτα έχει επιφέρει ο πόλεμος στις ζωές των συνανθρώπων μας.

Πηγή φωτογραφία: Προεδρία της Δημοκρατίας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων