20/10/2023 20/10/2023 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ’, είχε χθες, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας. Ο κ. Κώτσηρας εξέφρασε, εκ μέρους του Υπουργείου Εξωτερικών, τη βαθιά ανησυχία του για την κλιμάκωση της κρίσης στην περιοχή και υπογράμμισε την αμέριστη συμπαράσταση της Ελληνικής Πολιτείας προς το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Η Ελληνική Πολιτεία ενημερώνεται καθημερινά για τα...
20 Οκτωβρίου, 2023 - 9:08
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2023 - 9:09

Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΦΕΞ Γιώργου Κώτσηρα με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΦΕΞ Γιώργου Κώτσηρα με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμωνκ.κ. Θεόφιλο Γ’, είχε χθες, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας.

Ο κ. Κώτσηρας εξέφρασε, εκ μέρους του Υπουργείου Εξωτερικών, τη βαθιά ανησυχία του για την κλιμάκωση της κρίσης στην περιοχή και υπογράμμισε την αμέριστη συμπαράσταση της Ελληνικής Πολιτείας προς το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Η Ελληνική Πολιτεία ενημερώνεται καθημερινά για τα όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας καθώς και για την κατάσταση στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Το ρόλο του συντονιστή έχει ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος στην Ιερουσαλήμ κ. Δημήτριος Αγγελουσόπουλος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων