18/03/2020 18/03/2020 Την μεσημβρίαν της Τετάρτης, 5ης /8ης Μαρτίου 2020, η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τίμησε τον Ανώτατον Διευθυντήν του Tμήματος των Μη Ιουδαικών Κοινοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών του Ισραήλ/ Senior Administrator of the Non Jewish Communities of the Ministry of Interior of Israel κ. Γιακούμπ Σαλάμε, διά του παρασήμου του Τάγματος των Ιπποτών...
18 Μαρτίου, 2020 - 22:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2020 - 22:45

Τιμητικό παράσημο απέδωσε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Τιμητικό παράσημο απέδωσε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Την μεσημβρίαν της Τετάρτης, 5ης /8ης Μαρτίου 2020, η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τίμησε τον Ανώτατον Διευθυντήν του Tμήματος των Μη Ιουδαικών Κοινοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών του Ισραήλ/ Senior Administrator of the Non Jewish Communities of the Ministry of Interior of Israel κ. Γιακούμπ Σαλάμε, διά του παρασήμου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου εις αναγνώρισιν της επί δέκα και επτά έτη εκ της θέσεως αυτής αγαστής συνεργασίας αυτού και λίαν σημαντικής βοηθείας εις προσκυνηματικά και άλλα θέματα του Πατριαρχείου και των άλλων Χριστιανικών Εκκλησιών της Ιερουσαλήμ.

Εις την τιμητικήν ταύτην διάκρισιν εσυνώδευσε τον Μακαριώτατον ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός, ο Πρεσβύτερος Συμεών και ο ο Αρχιδιάκονος Μάρκος, παρίσταντο δε εκ της εν λόγω υπηρεσίας του κράτους του Ισραήλ ο κ. Μπαχίτζ Μανσούρ και ο κ. Σεζάρ Μαρτζήε.

Συγκεκινημένος ο κ. Γιακούμπ Σαλάμε ηυχαρίστησε τον Μακαριώτατον διά την υπ’ Αυτού δημιουργίαν προϋποθέσεων αγαστής συνεργασίας και την τιμητικήν διάκρισιν και εδεσμεύθη ότι θα συνεχίζη να στηρίζη ο,τι συντελεί εις την ειρήνην, την συμφιλίωσιν και το κοινόν καλόν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων