23/06/2021 23/06/2021 Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο επισκέφθηκαν χθες οι απόφοιτοι και οι λοιποί ιεροσπουδαστές της Πατριαρχικής Σχολής Σιών, συνοδευόμενοι από τον Αρχιμανδρίτη π. Ματθαίο και άλλων μελών του προσωπικού της Σχολής. Μαθητές και εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν τον Πατριάρχη για την παροχή Παιδείας και την φροντίδα του Πατριαρχείου, κατά το παρόν καθώς και κατά τα παρελθόντα σχολικά έτη...
23 Ιουνίου, 2021 - 10:27

Την ευχή του Πατριάρχη Ιεροσολύμων έλαβαν οι Ιεροσπουδαστές

Διαδώστε:
Την ευχή του Πατριάρχη Ιεροσολύμων έλαβαν οι Ιεροσπουδαστές

Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο επισκέφθηκαν χθες οι απόφοιτοι και οι λοιποί ιεροσπουδαστές της Πατριαρχικής Σχολής Σιών, συνοδευόμενοι από τον Αρχιμανδρίτη π. Ματθαίο και άλλων μελών του προσωπικού της Σχολής.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν τον Πατριάρχη για την παροχή Παιδείας και την φροντίδα του Πατριαρχείου, κατά το παρόν καθώς και κατά τα παρελθόντα σχολικά έτη και ζήτησαν την ευλογία του προκειμένου να επιστρέψουν στις πατρικές τους εστίες για διακοπές.

“Ο Μακαριώτατος ηυλόγησε τας διακοπάς ταύτας και παρώτρυνε τους δοκίμους, όπως επανέλθουν και πάλιν μετ’ αυτάς, ίνα συνεχίσουν την φοίτησιν αυτών εις την Σχολήν και μετ’ αυτήν να έχουν Πανεπιστημιακάς σπουδάς και, ει βούλοιντο, και ένταξιν εις την Αγιοταφιτικήν Αδελφότητα ως μοναχοί κληρικοί διά την διακονίαν εις την Εκκλησίαν και το έθνος”, καταλήγει η ανακοίνωση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων