12/01/2021 12/01/2021 Η καθιερωμένη συνάντηση των Αρχηγών των Εκκλησιών των Ιεροσολύμων με την έλευση του νέου έτους, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 11 Ιανουαρίου. Η συνάντηση αυτή διεξήχθη ηλεκτρονικά μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία covid 19. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στα αγγλικά η Α.Θ.Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τόνισε μεταξύ άλλων: “Εμείς που...
12 Ιανουαρίου, 2021 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2021 - 8:30

“Το αληθινό Φως έχει λάμψει στον κόσμο μας”

Διαδώστε:
“Το αληθινό Φως έχει λάμψει στον κόσμο μας”

Η καθιερωμένη συνάντηση των Αρχηγών των Εκκλησιών των Ιεροσολύμων με την έλευση του νέου έτους, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 11 Ιανουαρίου. Η συνάντηση αυτή διεξήχθη ηλεκτρονικά μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία covid 19.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στα αγγλικά η Α.Θ.Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τόνισε μεταξύ άλλων: “Εμείς που ονομάζουμε τους Αγίους Τόπους σπίτι μας, συμμετέχουμε στις προσευχές μας από τη Βηθλεέμ”.

“Εάν ο κόσμος κοιτάζει προς το μέλλον με ελπίδα, εμείς θα πρέπει ακόμα περισσότερο, καθώς γνωρίζουμε την αλήθεια της ιερής ιστορίας μας” ανέφερε και πρόσθεσε:

“Η ανθρωπότητα βιώνει δοκιμασίες, πόνο, ταλαιπωρία και θάνατο. Αλλά σε αυτό το σκοτάδι και την απελπισία το αληθινό Φως έχει λάμψει στον κόσμο μας και στις καρδιές μας. Το Φως που ήρθε για να διαφωτίσει όλους”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων