22/04/2020 22/04/2020 Στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός, αλλά και στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου το Άγιο Φως να μεταφερθεί στην Ελλάδα, αναφέρθηκε σε μήνυμά του, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.  “Ευχαριστούμε τον Άγιον Τριαδικόν Θεό που μας αξίωσε και φέτος να τελέσουμε την μεγάλην Ιερή...
22 Απριλίου, 2020 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2020 - 14:47

Το “ευχαριστώ” του Πατρ. Θεόφιλου στην ελληνική κυβέρνηση

Διαδώστε:
Το “ευχαριστώ” του Πατρ. Θεόφιλου στην ελληνική κυβέρνηση

Στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός, αλλά και στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου το Άγιο Φως να μεταφερθεί στην Ελλάδα, αναφέρθηκε σε μήνυμά του, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.


“Ευχαριστούμε τον Άγιον Τριαδικόν Θεό που μας αξίωσε και φέτος να τελέσουμε την μεγάλην Ιερή τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός. Ευχόμεθα όπως, το φως της Αναστάσεως του Σωτήρος ημών Χριστού, το εξελθών εκ του Παναγίου και Ζωοδόχου Τάφου να φωτίζει τας διανοίας όλου του κόσμου και κυρίως των κυβερνητών αυτού και να θερμαίνει τα καρδίας πάντων των ανθρώπων” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος και προσθέτει:

“Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμάς ευχαριστίας μας εις την σεβαστή ελληνική κυβέρνηση, κυρίως εις τον σεβαστό πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη,  ως επίσης και στον υπουργό Εξωτερικών κ. Δένδια και στον Πρόξενο της Ελλάδος κ. Σοφιανόπουλο,  για το ενδιαφέρον που εμπράκτως επέδειξαν να μεταφερθεί το Αγιο Φως της Αναστάσεως του Χριστού στην Ελλάδα”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων