21/09/2021 22/09/2021 Την Τρίτη 8/21 Σεπτεμβρίου 2021, εορτάστηκε το Γενέθλιο της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Γεθσημανής, όπου τελέσθηκε θεία Λειτουργία επί του Θεομητορικού Μνήματος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου και συλλειτουργούντων των Αρχιμανδριτών π. Στεφάνου, π. Διονυσίου, π. Μελετίου και των Πρεσβυτέρων π. Γεωργίου Μπαράμκη και π. Νεκταρίου και του Αρχιδιακόνου Μάρκου, τους οποίους...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:26
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 2:53

Το Γενέθλιο της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Γεθσημανής

Διαδώστε:
Το Γενέθλιο της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Γεθσημανής

Την Τρίτη 8/21 Σεπτεμβρίου 2021, εορτάστηκε το Γενέθλιο της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Γεθσημανής, όπου τελέσθηκε θεία Λειτουργία επί του Θεομητορικού Μνήματος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου και συλλειτουργούντων των Αρχιμανδριτών π. Στεφάνου, π. Διονυσίου, π. Μελετίου και των Πρεσβυτέρων π. Γεωργίου Μπαράμκη και π. Νεκταρίου και του Αρχιδιακόνου Μάρκου, τους οποίους μετά το τέλος της θειας Λειτουργίας δεξιώθηκε ο ηγούμενος Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αβήλων κ. Δωρόθεος στο ηγουμενείο μετά των μετασχόντων αθρόων πιστών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων