29/03/2020 29/03/2020 Ένα “κομβόι” ανθρωπιστικής βοήθειας για να προσφέρει βοήθεια (σ.σ είδη πρώτης ανάγκης) αλλά και ελπίδα στους κατοίκους της Βηθλέεμ καθώς και στα παιδιά της Ελληνορθόδοξης ενορίας αφού η πόλη εδώ και μέρες αντιμετωπίζει το θανατηφόρο κορωνοϊό. Καθημερινά πληθαίνουν τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Ισραήλ, με τις αρχές να επιβάλουν καραντίνα πλέον σε όλους όσους φθάνουν...
29 Μαρτίου, 2020 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2020 - 9:54

Το “κομβόι” ανθρωπιστικής βοήθειας στη Βηθλεέμ

Διαδώστε:
Το “κομβόι” ανθρωπιστικής βοήθειας στη Βηθλεέμ

Ένα “κομβόι” ανθρωπιστικής βοήθειας για να προσφέρει βοήθεια (σ.σ είδη πρώτης ανάγκης) αλλά και ελπίδα στους κατοίκους της Βηθλέεμ καθώς και στα παιδιά της Ελληνορθόδοξης ενορίας αφού η πόλη εδώ και μέρες αντιμετωπίζει το θανατηφόρο κορωνοϊό.

Καθημερινά πληθαίνουν τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Ισραήλ, με τις αρχές να επιβάλουν καραντίνα πλέον σε όλους όσους φθάνουν στη χώρα.

Το “κομβόι” ανθρωπιστικής βοήθειας με τη ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλου έδωσε νέες ελπίδες στους κατοίκους στις επώδυνες στιγμές που βιώνουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων