16/04/2020 16/04/2020 Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, 15 Απριλίου 2020, μετά την ακολουθίαν του Μικρού Αποδείπνου τελέσθηκε στον Ιερό μοναστηριακό Ναό των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης το μυστήριον του Ιερού Ευχελαίου, ως προετοιμασία για την πνευματική μας πορεία και άνοδο προς το Άγιον Πάσχα και ως αντίδοτον πάσης νόσου και ασθενείας ιδίως της λοιμικής νοσου του COVID-19,...
16 Απριλίου, 2020 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2020 - 14:52

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, 15 Απριλίου 2020, μετά την ακολουθίαν του Μικρού Αποδείπνου τελέσθηκε στον Ιερό μοναστηριακό Ναό των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης το μυστήριον του Ιερού Ευχελαίου, ως προετοιμασία για την πνευματική μας πορεία και άνοδο προς το Άγιον Πάσχα και ως αντίδοτον πάσης νόσου και ασθενείας ιδίως της λοιμικής νοσου του COVID-19, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και συνιερουργούντων Αυτώ εξ Αρχιερέων.

“Λήξαντος του ιερού μυστηρίου συνευχελιάσθησαν ο Μακαριώτατος μετά των Αρχιερέων, ο Μακαριώτατος δε και οι Αρχιερείς ευχελίασαν τους προσελθόντας εις το Μυστήριον Αγιοταφίτας Πατέρας, περί τους πεντήκοντα, άνευ προσκυνητών, ως συνέβαινε άλλοτε, λόγω των προληπτικών μέτρων προφυλάξεως έναντι του ιού”, αναφέρει η ανακοίνωση της Αρχιγραμματείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων