25/04/2024 25/04/2024 Τον Αρχιτέκτονα του Ναού της Αναστάσεως κ. Θεοδόσιο Μητρόπουλο, τον κ. Theodor Georgi, Αντιπρόσωπο της Πρεσβείας της Ρωσίας στο Τελ Αβίβ, καθώς και τον Σεβασμιώτατο Sani Azar, Αρχιεπίσκοπο της Λουθηρανικής Γερμανοφώνου Κοινότητος στα Ιεροσόλυμα μετ’ Αποστολής, στην οποίαν μετέσχε και ο πρώην Propst Rev. Wolfgang Schmidt, δέχθηκε χθες ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Επίσης, ο...
25 Απριλίου, 2024 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024 - 8:49

Tο παράσημο του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου στον Savilov Viktor

Διαδώστε:
Tο παράσημο του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου στον Savilov Viktor

Τον Αρχιτέκτονα του Ναού της Αναστάσεως κ. Θεοδόσιο Μητρόπουλο, τον κ. Theodor Georgi, Αντιπρόσωπο της Πρεσβείας της Ρωσίας στο Τελ Αβίβ, καθώς και τον Σεβασμιώτατο Sani Azar, Αρχιεπίσκοπο της Λουθηρανικής Γερμανοφώνου Κοινότητος στα Ιεροσόλυμα μετ’ Αποστολής, στην οποίαν μετέσχε και ο πρώην Propst Rev. Wolfgang Schmidt, δέχθηκε χθες ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Επίσης, ο Μακαριώτατος απένειμε το παράσημο του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου στον κ. Savilov Viktor σε εκτίμηση της εργασίας του στη συντήρηση εικόνων του Πατριαρχείου και των πολυελαίων του Ναού της Αναστάσεως.

“Ὁ Μακαριώτατος ηὐχαρίστησε τήν Ἀποστολήν ταύτην διά τήν ὑποστήριξιν αὐτῆς πρός τούς Χριστιανούς τῆς Ἁγίας Γῆς καί δή εἰς τήν παροῦσαν δύσκολον πολεμικήν κατάστασιν. Ὁ πρῴην Propst Rev. Wolfgang Schmidt προσέφερεν ἐνθύμιον τῆς ἐπισκέψεως εἰς τόν Μακαριώτατον ἀσημένιον νόμισμα μετ’ εἰκόνος ἄρτου καί οἴνου εἰς ἀνάμνησιν τῆς θείας Εὐχαριστίας, ὁ δέ Μακαριώτατος προσέφερεν εἰς αὐτόν καί εἰς τά μέλη τῆς Ἀποστολῆς εἰκόνα τοῦ Κουβουκλίου τοῦ Ἁγίου Τάφου καί τῆς Θεοτόκου”, αναφέρει στο ανακοινωθέν της η Αρχιγραμματεία του Πατριαρχείου για τη συνάντηση του Μακαριωτάτου με την αποστολή της Ληθουρανικής Κοινότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων