05/05/2021 05/05/2021 Με την τήρηση των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό του Υπουργείου Υγείας του Κατάρ και την τάξη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, τελέσθηκαν οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Λαμπροφόρου Αναστάσεως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της πρωτεύουσας Ντόχα και στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Κοιμήσεως της Θεοτόκου για τους πιστούς που βρίσκονται στην χώρα...
05 Μαΐου, 2021 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2021 - 8:54

Το Πάσχα εορτάστηκε στο Κατάρ

Διαδώστε:
Το Πάσχα εορτάστηκε στο Κατάρ

Με την τήρηση των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό του Υπουργείου Υγείας του Κατάρ και την τάξη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, τελέσθηκαν οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Λαμπροφόρου Αναστάσεως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της πρωτεύουσας Ντόχα και στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Κοιμήσεως της Θεοτόκου για τους πιστούς που βρίσκονται στην χώρα της Μέσης Ανατολής.

Τις Ιερές Ακολουθίες τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καττάρων κ. Μακάριος με τον εφημέριο π. Δημήτριο και την παρουσία πλήθους πιστών που συμμετείχαν στη Θεία Κοινωνία. Οι ακολουθίες τελέστηκαν στην Ελληνική, την Αραβική, τη Σλαβονική, τη Σερβική, τη Ρουμανική και την Αγγλική γλώσσα ενώ οι ιεροψάλτες έψαλαν τα εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής στην Αραβική, την Ελληνική και τη Σερβική γλώσσα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας της Αναστάσεως έλαβε χώρα η ευλογία των πασχαλινών αυγών και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος διένειμε στους πιστούς τα κόκκινα αυγά με το αντίδωρο ευχόμενος την χαρά του Αναστάντος Χριστού.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων