20/03/2020 20/03/2020 Στην δωρεά ύψους 65000 ευρώ προς το Υπουργείο Υγείας της Ιορδανίας προέβη το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων προκειμένου να συμβάλλει στις προσπάθειες της χώρας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Ο Πατριαρχικός Επίτροπος στο Αμμάν, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος, δήλωσε ότι: “αυτή η δωρεά έγινε με την ευλογία...
20 Μαρτίου, 2020 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2020 - 22:11

To Πατρ. Ιεροσολύμων στο πλευρό της Ιορδανίας

Διαδώστε:
To Πατρ. Ιεροσολύμων στο πλευρό της Ιορδανίας

Στην δωρεά ύψους 65000 ευρώ προς το Υπουργείο Υγείας της Ιορδανίας προέβη το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων προκειμένου να συμβάλλει στις προσπάθειες της χώρας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Ο Πατριαρχικός Επίτροπος στο Αμμάν, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος, δήλωσε ότι: “αυτή η δωρεά έγινε με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, του Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως.”

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι το Πατριαρχείο συμπαραστέκεται στις προσπάθειες της ηγεσίας και των αρχών της Ιορδανίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της παγκόσμιας πανδημίας.

Επίσης, πρόσθεσε ότι: “τα κτίρια των σχολών του Πατριαρχείου στην Ιορδανία τίθενται στην διάθεση του κράτους σε περίπτωση ανάγκης” και προέτρεψε όλους τους πιστούς να υπακούν στις οδηγίες των αρχών.

 

Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων