22/02/2020 22/02/2020 Το πρώτο Ψυχοσάββατο του έτους στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων υπό του Μακαριωτάτου Πατριάρχου κ.κ. Θεοφίλου, από όπου ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα.  Στο, μεταξύ, στην Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που συνήλθε κατά την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, υπό τον Μακαριώτατο Πατριάρχη, συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου του εκκρεμούς θέματος με το Πατριαρχείο Αντιοχείας σχετικά με το Κατάρ. Αναφέρθηκε, ότι από τότε...
22 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2020 - 16:12

Το πρώτο Ψυχοσάββατο του έτους στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Το πρώτο Ψυχοσάββατο του έτους στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Το πρώτο Ψυχοσάββατο του έτους στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων υπό του Μακαριωτάτου Πατριάρχου κ.κ. Θεοφίλου, από όπου ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα. 

Στο, μεταξύ, στην Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που συνήλθε κατά την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, υπό τον Μακαριώτατο Πατριάρχη, συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου του εκκρεμούς θέματος με το Πατριαρχείο Αντιοχείας σχετικά με το Κατάρ. Αναφέρθηκε, ότι από τότε που οι δύο Προκαθήμενοι συναντήθηκαν στα μέσα του περασμένου έτους στην Κύπρο, διεξάγεται διάλογος μεταξύ των δύο Πατριαρχείων σχετικά με το θέμα.

Ο Πατριάρχης Θεόφιλος ενημέρωσε τα μέλη της Συνόδου, ότι τις τελευταίες εβδομάδες, έχει επιτευχθεί η διαμόρφωση ορισμένων κοινών αντιλήψεων με την Αντιόχεια για την επίλυση του ζητήματος, ενώ εκφράσθηκε η ελπίδα ότι θα υπάρξουν περαιτέρω συζητήσεις και ότι θα καταλήξουν σε τελική λύση.

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων