20/03/2024 20/03/2024 Κατά το πρώτο τριήμερο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, από την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου έως την Καθαρά Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, φέρωντας το χαζράνι, κατήλθε στον μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Ιεροσόλυμα, όπου χοροστάτησε στις Ακολουθίες του Μεγάλου Αποδείπνου. Την Καθαρά Τετάρτη σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας,...
20 Μαρτίου, 2024 - 20:04
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024 - 19:45

Το πρώτο τριήμερο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στα Ιεροσόλυμα

Διαδώστε:
Το πρώτο τριήμερο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στα Ιεροσόλυμα

Κατά το πρώτο τριήμερο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, από την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου έως την Καθαρά Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, φέρωντας το χαζράνι, κατήλθε στον μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Ιεροσόλυμα, όπου χοροστάτησε στις Ακολουθίες του Μεγάλου Αποδείπνου.

Την Καθαρά Τετάρτη σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας, ο Μακαριώτατος προεξήρχε ως χοροστατών της πρώτης Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων, συμπροσευχομένων των Αγιοταφιτών Πατέρων, Αρχιερέων, Ιερομονάχων, Ιεροδιακόνων και μοναχών και του πιστού λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων