02/09/2023 02/09/2023 Ομάδα 50 περίπου μελών του Σώματος των Προσκόπων της Κοινότητος Ιόππης, Αρχηγών και νεωτέρων στελεχών επισκέφθηκαν το Σάββατον, 20 Αυγούστου/2 Σεπτεμβρίου 2023, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο για την στήριξη και βοήθεια του. Ο Μακαριώτατος υποδέχτηκε και ευλόγησε τους Προσκόπους και τους Αρχηγούς και τους ευχήθηκε πρόοδο, επιτυχία και...
02 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2023 - 15:36

Το Σώμα Προσκόπων της Ιόππης στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Το Σώμα Προσκόπων της Ιόππης στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Ομάδα 50 περίπου μελών του Σώματος των Προσκόπων της Κοινότητος Ιόππης, Αρχηγών και νεωτέρων στελεχών επισκέφθηκαν το Σάββατον, 20 Αυγούστου/2 Σεπτεμβρίου 2023, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο για την στήριξη και βοήθεια του.

Ο Μακαριώτατος υποδέχτηκε και ευλόγησε τους Προσκόπους και τους Αρχηγούς και τους ευχήθηκε πρόοδο, επιτυχία και χριστιανική Παιδεία.

Η ομάδα των Προσκόπων μετέβη επίσης για προσκύνημα στον Παναγίο και Ζωοδόχο Τάφο και το Πανσέπτο Θεομητορικό Μνήμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων