19/05/2023 19/05/2023 Τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε την Πέμπτη 5η/18η Μαΐου 2023 ο Γενικός Προξένος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελος Βλιώρας. Συζήτησαν φλέγοντα θέματα που αφορούν το Παλαίφατο Πατριαρχείο καθώς επίσης τον Ελληνισμό της Αγίας Πόλης της Ιερουσαλήμ. Επίσης, ο Πατριάρχης Θεόφιλος δέχθηκε τον Πρέσβη του Καζακστάν στο Ισραήλ κ. Bulat Sarsenbagev, τους Ιερείς της...
19 Μαΐου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2023 - 18:56

Τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο επισκέφθηκε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στα Ιεροσόλυμα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο επισκέφθηκε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στα Ιεροσόλυμα (ΦΩΤΟ)

Τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε την Πέμπτη 5η/18η Μαΐου 2023 ο Γενικός Προξένος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελος Βλιώρας. Συζήτησαν φλέγοντα θέματα που αφορούν το Παλαίφατο Πατριαρχείο καθώς επίσης τον Ελληνισμό της Αγίας Πόλης της Ιερουσαλήμ.

Επίσης, ο Πατριάρχης Θεόφιλος δέχθηκε τον Πρέσβη του Καζακστάν στο Ισραήλ κ. Bulat Sarsenbagev, τους Ιερείς της Κοινότητος Κούφρ Γιασίφ του Βορείου Ισραήλ π. Θεοδόσιον Μαχούλ και π. Χαράλαμπον μετά συνοδείας μελών της Οργανώσεως International Human Rights.

Μεταξύ άλλων δέχθηκε ομάδα προσκυνητών από την Ουκρανία και τη Ρουμανία και τη Μοναχήν Δανιηλίαν Επιστάτριαν της Μονής των Γαλιλαίων Ανδρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων