19/10/2021 19/10/2021 Στη μακραίωνη παράδοση συλλογής ελαιοκάρπου της Ιεράς Μονής Μάρθας και Μαρίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, στη Βηθανία, συμμετείχε εθελοντικά το προσωπικό του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη μονή βρίσκεται η οικία και πρώτο μνήμα Αγίου Λαζάρου. Ωστόσο το προσωπικό του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος απέδωσε ευχαριστίες στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ....
19 Οκτωβρίου, 2021 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2021 - 18:45

Βηθανία: Συλλέγοντας ελαιόκαρπο στην Μονή Μάρθας και Μαρίας

Διαδώστε:
Βηθανία: Συλλέγοντας ελαιόκαρπο στην Μονή Μάρθας και Μαρίας

Στη μακραίωνη παράδοση συλλογής ελαιοκάρπου της Ιεράς Μονής Μάρθας και Μαρίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, στη Βηθανία, συμμετείχε εθελοντικά το προσωπικό του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη μονή βρίσκεται η οικία και πρώτο μνήμα Αγίου Λαζάρου.

Ωστόσο το προσωπικό του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος απέδωσε ευχαριστίες στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμαδρίτη Επιφάνιο, την Ηγουμένη Γερόντισσα Ευπραξία και τις Μοναχές Μητροδώρα, Θεοδοσία και Μαρία, για τη φιλοξενία και την ευκαιρία που τους δόθηκε, ώστε να συνδράμουν στο έργο τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων