21/12/2021 21/12/2021 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με καλλιτεχνικό πρόγραμμα διαφόρων τοπικών παραδόσεων πραγματοποιήθηκε στον χώρο μεταξύ του Επισκοπείου και του Καθεδρικού Ιερού Ναού της Αρχιεπισκοπής Καττάρων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων την Παρασκευή, 17η Δεκεμβρίου 2021. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιελάμβανε επίκαιρα χριστουγεννιάτικα άσματα από τα παιδιά του Ορθοδόξου Αραβοφώνου Κατηχητικού, του Ελληνοφώνου Κατηχητικού, από την Ρωσόφωνη Χορωδία, Qatar Arabesque and Inmanetica,...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2021 - 16:27

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κατάρ

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κατάρ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με καλλιτεχνικό πρόγραμμα διαφόρων τοπικών παραδόσεων πραγματοποιήθηκε στον χώρο μεταξύ του Επισκοπείου και του Καθεδρικού Ιερού Ναού της Αρχιεπισκοπής Καττάρων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων την Παρασκευή, 17η Δεκεμβρίου 2021.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιελάμβανε επίκαιρα χριστουγεννιάτικα άσματα από τα παιδιά του Ορθοδόξου Αραβοφώνου Κατηχητικού, του Ελληνοφώνου Κατηχητικού, από την Ρωσόφωνη Χορωδία, Qatar Arabesque and Inmanetica, από τη Ρωσόφωνη-Ουκρανόφωνη International Center for Music Χορωδία Kamerton και τον χορευτικό Σύλλογο των Ελλήνων του Κάταρ. Οι συμμετέχοντες, φορώντας ελληνικές ενδυμασίες, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και ο Σύλλογος της Αραβοφώνου Κοινότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής με παραδοσιακές ενδυμασίες χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια.

Στην εκδήλωση αυτή διετέθησαν προς πώληση χριστουγεννιάτικα στολίδια, δώρα και αντικείμενα ευλαβείας, διά την ενίσχυση του έργου της Ι. Αρχιεπισκοπής. Επίσης παρατέθηκε μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων Αραβικής, Ελληνικής, Σερβικής, Ρουμανικής, Μολδαβικής, Ρωσικής και Ουκρανικής κουζίνας, προσφορά εκ διαφόρων εταιρειών και κυριών μελών του ποιμνίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων