11/01/2019 11/01/2019 Το Γραφείο Τύπου του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα εκκλησιαστικής φιλανθρωπίας και κοινωνικής λειτουργίας του Πατριαρχείου Μόσχας δημοσίευσε νέο βιντεοσπότ για την εκκλησιαστική κοινωνική λειτουργία. Στο βίντεο άνθρωποι που συμμετείχαν σε φιλανθρωπικά προγράμματα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας διηγούνται πώς άλλαξε η ζωή τους, αφού ζήτησαν βοήθεια από την Εκκλησία. Όπως αναφέρεται βασικός στόχος του Πατριαρχείου της...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 8:50

“Έτσι άλλαξε η ζωή μου, κοντά στην Εκκλησία”

Διαδώστε:
“Έτσι άλλαξε η ζωή μου, κοντά στην Εκκλησία”

Το Γραφείο Τύπου του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα εκκλησιαστικής φιλανθρωπίας και κοινωνικής λειτουργίας του Πατριαρχείου Μόσχας δημοσίευσε νέο βιντεοσπότ για την εκκλησιαστική κοινωνική λειτουργία. Στο βίντεο άνθρωποι που συμμετείχαν σε φιλανθρωπικά προγράμματα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας διηγούνται πώς άλλαξε η ζωή τους, αφού ζήτησαν βοήθεια από την Εκκλησία.

Όπως αναφέρεται βασικός στόχος του Πατριαρχείου της Μόσχας είναι να καταδείξει την αποτελεσματικότητα της εκκλησιαστικής κοινωνικής λειτουργίας, και πώς μπορεί η Εκκλησία να αλλάξει την ζωή των ανθρώπων.

Πρωταγωνιστές στο βίντεο είναι άνθρωποι που συμμετέχουν σε διάφορα εκκλησιαστικά προγράμματα, όπως “Σπίτι της μητέρας” για γυναίκες που βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση, “Οικία της Σωτηρίας” για άστεγους, κοινότητα για αλκοολικούς στο Ρομάσκοβο, οικίες για τυφλο-κωφώλαλους στο Πουτσκόβο, ορφανοτροφεία κ.α. Στα κέντρα αυτά βοήθεια παρέχεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας και υπηκοότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων