24/12/2018 24/12/2018 Στο Κεντρικό Γενικό Νοσοκομείο του Αγίου Αλεξίου, Μητροπολίτη Μόσχας έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος σπουδών για βοηθούς των νοσοκομειακών ιερέων. Οι βοηθοί θα εργάζονται ως εθελοντές σε ιατρικά ιδρύματα της Μόσχας και θα βοηθούν τους ιερείς στις τελετές, θα επισκέπτονται τους ασθενείς, θα απαντούν στις ερωτήσεις τους για την πίστη, για τα μυστήρια και για...
24 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:39

Αποφοίτησαν οι πρώτοι νοσοκομειακοί Ιερείς στη Μόσχα

Διαδώστε:
Αποφοίτησαν οι πρώτοι νοσοκομειακοί Ιερείς στη Μόσχα

Στο Κεντρικό Γενικό Νοσοκομείο του Αγίου Αλεξίου, Μητροπολίτη Μόσχας έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος σπουδών για βοηθούς των νοσοκομειακών ιερέων.

Οι βοηθοί θα εργάζονται ως εθελοντές σε ιατρικά ιδρύματα της Μόσχας και θα βοηθούν τους ιερείς στις τελετές, θα επισκέπτονται τους ασθενείς, θα απαντούν στις ερωτήσεις τους για την πίστη, για τα μυστήρια και για το νόημα των παθήσεων και ασθενειών.

Ανάμεσα στους αποφοίτους είναι άνθρωποι που έχουν εμπειρία εργασίας στον εν λόγω τομέα, εθελοντές από διάφορα κοινωνικά ιδρύματα, ψυχόλογοι και γιατροί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων