08/01/2019 08/01/2019 Σε μια εποχή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχούν και η αλληλογραφία γίνεται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείο, υπάρχουν κι εκείνοι που επιμένουν στο χαρτί. Στο γραφείο του Πατριάρχη Μόσχας και Πασώς των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλου φτάνουν καθημερινά γράμματα, ενώ λειτουργεί  ειδικό τμήμα που ασχολείται με την γραπτή αλληλογραφία. Συνήθως είναι επιστολές ανθρώπων που ζητούν...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2019 - 11:03

Παιδικά γράμματα στον Πατριάρχη Μόσχας

Διαδώστε:
Παιδικά γράμματα στον Πατριάρχη Μόσχας

Σε μια εποχή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχούν και η αλληλογραφία γίνεται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείο, υπάρχουν κι εκείνοι που επιμένουν στο χαρτί.

Στο γραφείο του Πατριάρχη Μόσχας και Πασώς των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλου φτάνουν καθημερινά γράμματα, ενώ λειτουργεί  ειδικό τμήμα που ασχολείται με την γραπτή αλληλογραφία. Συνήθως είναι επιστολές ανθρώπων που ζητούν πνευματική καθοδήγηση, στις οποίες απαντούν Ιερείς. Πολλά γράμματα που αφορούν σε προσωπικά ζητήματα πηγαίνουν απευθείας στον Πατριάρχη.

Τα Χριστούγεννα, το γραφείο αυτό γεμίζει με παιδικά γράμματα, από παιδιά που του ζητούν να εκπληρώσει τα όνειρά τους. Χαρακτηριστικό είναι το γράμμα είχε είχε στείλε η μικρή Μάσα, στο οποίο ζητούσε να αποκτήσει έναν μικρό αδελφό. Φέτος, η Μάσα μαζί με τον νέο τη αδελφό θα καθίσουν με τον  κ. Κύριλλο στο Πατριαρχικό Δέντρο.

Κι όπως αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας, Αλεξάντερ Βολκόφ: “Γράψτε γράμματα και  τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων