09/01/2019 09/01/2019 Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Κρεμλίνο, επισκέφθηκε όπως κάθε χρόνο στις 8 Ιανουαρίου, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος. Ο Πατριάρχης Μόσχας υποδέχθηκε παιδιά από την περιοχή, τα οποία διάβασαν Χριστουγεννιάτικους στίχους. Τιμητικό πρόσωπο στη φετινή εκδήλωση ήταν η 11χρονη Masha Bochkareva, η οποία πάσχει από σύνδρομο Down. Η μικρή Masha έγραψε στον...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 9:36

Κοντά στα παιδιά ο Πατριάρχης Μόσχας

Διαδώστε:
Κοντά στα παιδιά ο Πατριάρχης Μόσχας

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Κρεμλίνο, επισκέφθηκε όπως κάθε χρόνο στις 8 Ιανουαρίου, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος. Ο Πατριάρχης Μόσχας υποδέχθηκε παιδιά από την περιοχή, τα οποία διάβασαν Χριστουγεννιάτικους στίχους.

Τιμητικό πρόσωπο στη φετινή εκδήλωση ήταν η 11χρονη Masha Bochkareva, η οποία πάσχει από σύνδρομο Down. Η μικρή Masha έγραψε στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ρωσίας, και του ζήτησε τις ευλογίες του ώστε να τη βοηθήσει να ολοκληρώσει το σχολείο.

Πέρυσι, το κορίτσι υποβλήθηκε σε τρεις περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις.

Στη συνέχεια ο Πατριάρχης Μόσχας μοίρασε δώρα στα παιδιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων