18/10/2018 18/10/2018 “Αμαρτία” θα αποτελεί στο εξής για όσους Ρώσους προσεύχονται και μετέχουν σε λειτουργίες σε εκκλησίες και μοναστήρια που εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όπως διευκρινίζει το Πατριαρχείο της Μόσχας. Ο εκπρόσωπος του Πατριάρχης Κυρίλλου π. Ίγκορ Γιακιμτσιούκ, εξέδωσε μια λίστα για τους Ρώσους Ορθοδόξους που ζουν ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό, με όλες τις εκκλησίες...
18 Οκτωβρίου, 2018 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2018 - 11:56

Η λίστα με τις “απαγορευμένες” εκκλησίες για τους Ρώσους

Διαδώστε:
Η λίστα με τις “απαγορευμένες” εκκλησίες για τους Ρώσους

“Αμαρτία” θα αποτελεί στο εξής για όσους Ρώσους προσεύχονται και μετέχουν σε λειτουργίες σε εκκλησίες και μοναστήρια που εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όπως διευκρινίζει το Πατριαρχείο της Μόσχας.
Ο εκπρόσωπος του Πατριάρχης Κυρίλλου π. Ίγκορ Γιακιμτσιούκ, εξέδωσε μια λίστα για τους Ρώσους Ορθοδόξους που ζουν ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό, με όλες τις εκκλησίες στις οποίες δεν θα μπορούν πλέον να προσεύχονται.
Ο π. Ίγκορ Γιακιμτσιούκ αναφέρθηκε ειδικότερα, στις εκκλησίες του Οικουμενικού Θρόνου στην Κωνσταντινούπολη και την Τουρκία εν γένει, στα Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αλλά και στις περισσότερες ελληνορθόδοξες εκκλησίες στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία.
Επανέλαβε επίσης , ότι όσοι παραβούν την συγκεκριμένη απαγόρευση θα πρέπει να μετανοήσουν για την αμαρτία τους αυτήν κατά την εξομολόγηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων