23/12/2018 23/12/2018 Ο Προκαθήμενος της εν Αμερική Ορθοδόξου Εκκλησίας, Μητροπολίτης πάσης Αμερικής και Καναδά, κ. Τύχων, ιερούργησε εις την Θείαν Λειτουργίαν επί των εορτασμών της Πατριαρχικής Συνόδου στο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, οι πιστοί προσευχήθηκαν για την ενότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας και την προστασία της από σχίσματα...
23 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:52
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2018 - 18:54

Λόγοι ευχαριστίας προς τον Πατριάρχη Κύριλλο

Διαδώστε:
Λόγοι ευχαριστίας προς τον Πατριάρχη Κύριλλο

Ο Προκαθήμενος της εν Αμερική Ορθοδόξου Εκκλησίας, Μητροπολίτης πάσης Αμερικής και Καναδά, κ. Τύχων, ιερούργησε εις την Θείαν Λειτουργίαν επί των εορτασμών της Πατριαρχικής Συνόδου στο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, οι πιστοί προσευχήθηκαν για την ενότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας και την προστασία της από σχίσματα και διαιρέσεις.

Ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης, κ. Τύχων, ζήτησε από τον Επίσκοπο Ματθαίο να μεταφέρει προς τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών, κ. Κύριλλο. λόγους ευχαριστίας για την αδελφική υποστήριξη την οποίαν παρέχει προς στην Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αμερική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων