27/01/2019 27/01/2019 Στις 25 Ιανουαρίου 2019, ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας του Volokolamsk, συναντήθηκε με τον  Πρέσβη της Δημοκρατίας της Μάλτας στη Ρωσική Ομοσπονδία. Στη συνάντησή τους συμμετείχαν ο αρχιεπίσκοπος Σεργκέι Σβονάρεφ  γραμματέας του τμήματος εξωτερικών υποθέσεων  για τις χώρες του εξωτερικού. Ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας χαιρέτησε θερμά τους φιλοξενούμενους στο τμήμα Synodal που είναι υπεύθυνο για τις ξένες σχέσεις...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2019 - 13:17

Με τον Πρέσβη της Μάλτας συναντήθηκε ο Μητρ. Βολοκολαμσκ

Διαδώστε:
Με τον Πρέσβη της Μάλτας συναντήθηκε ο Μητρ. Βολοκολαμσκ
Στις 25 Ιανουαρίου 2019, ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας του Volokolamsk, συναντήθηκε με τον  Πρέσβη της Δημοκρατίας της Μάλτας στη Ρωσική Ομοσπονδία. Στη συνάντησή τους συμμετείχαν ο αρχιεπίσκοπος Σεργκέι Σβονάρεφ  γραμματέας του τμήματος εξωτερικών υποθέσεων  για τις χώρες του εξωτερικού. Ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας χαιρέτησε θερμά τους φιλοξενούμενους στο τμήμα Synodal που είναι υπεύθυνο για τις ξένες σχέσεις της Ρωσικής Εκκλησίας. Ο πρεσβευτής  τον ευχαρίστησε για τη συνάντησή τους και μίλησε για την καριέρα του ως διπλωμάτη και το έργο του στη Μόσχα. Ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας μοιράστηκε τις αναμνήσεις του για την επίσκεψή του στη Μάλτα το 2004 και τη συμμετοχή του σε διεθνές συνέδριο, αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων που ζουν στη Μάλτα και τη Ρωσία και έχουν κοινή χριστιανική κληρονομιά, είπε στους φιλοξενούμενους σχετικά με την ορθόδοξη παρουσία στη Μάλτα και την αναγέννηση της Εκκλησίας στη Ρωσία, όπου ο αριθμός των εκκλησιών και των μοναστηριών έχει αυξηθεί πολλαπλά τα τελευταία τριάντα χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων