17/09/2018 17/09/2018 Τις Ηνωμένες Πολιτείες κατηγόρησε ο επικεφαλής του τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, Ιλαρίων, ότι προσπαθούν να αποδυναμώσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία. “Η Αμερική επιδιώκει να αποδυναμώσει την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία” ανέφερε, τονίζοντας ότι από την εποχή της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης, Αμερικανός σύμβουλος πολλών προέδρων των ΗΠΑ συνέστηνε την καταστροφή της Ρωσικής Ορθόδοξης...
17 Σεπτεμβρίου, 2018 - 11:46

Μητροπολίτης Ιλαρίων: Οι ΗΠΑ επιθυμούν να καταστρέψουν την Ορθοδοξία

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ιλαρίων: Οι ΗΠΑ επιθυμούν να καταστρέψουν την Ορθοδοξία

Τις Ηνωμένες Πολιτείες κατηγόρησε ο επικεφαλής του τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, Ιλαρίων, ότι προσπαθούν να αποδυναμώσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία.
“Η Αμερική επιδιώκει να αποδυναμώσει την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία” ανέφερε, τονίζοντας ότι από την εποχή της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης, Αμερικανός σύμβουλος πολλών προέδρων των ΗΠΑ συνέστηνε την καταστροφή της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο “Rossiya 24” ο Μητροπολίτης Ιλαρίων υποστήριξε ότι “είναι απολύτως ξεκάθαρο” ότι πίσω από τις κινήσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου βρίσκεται η αμερικανική κυβέρνηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων