23/11/2018 23/11/2018 Αυτή τη στιγμή είναι ήδη προφανές ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πιότρ Πόροσνενκο δεν θα καταφέρει να ενοποιήσει την κανονική Εκκλησία με τις σχισματικές ομάδες, δήλωσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων, επικεφαλής του Τμήματος Εξωετρικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βολοκολαμσκ υπογράμμισε ότι όταν ένας λαϊκός παρεμβαίνει στις υποθέσεις της Εκκλησίας τότε...
23 Νοεμβρίου, 2018 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2018 - 12:34

Μητρ. Βολοκολάμσκ: Σε λάθη έχει υποπέσει ο Ουκρανός Πρόεδρος

Διαδώστε:
Μητρ. Βολοκολάμσκ: Σε λάθη έχει υποπέσει ο Ουκρανός Πρόεδρος

Αυτή τη στιγμή είναι ήδη προφανές ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πιότρ Πόροσνενκο δεν θα καταφέρει να ενοποιήσει την κανονική Εκκλησία με τις σχισματικές ομάδες, δήλωσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων, επικεφαλής του Τμήματος Εξωετρικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βολοκολαμσκ υπογράμμισε ότι όταν ένας λαϊκός παρεμβαίνει στις υποθέσεις της Εκκλησίας τότε eείναι σίγουρο ότι θα κάνει λάθη. “Έχει ήδη κάνει κάτι τέτοιο και θα κάνει και περισσότερα” τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων