10/10/2018 10/10/2018 Ετοιμη δηλώνει η Εκκλησία της Ρωσίας για  διάλογο με το Οικουμενικό Πατριαρχείο σχετική με την αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Εκκλησίας, όπως δήλωσε στην Δούμα ο εκπρόσωπος Τύπου του Πατραρχείου της Μόσχας Vladimir Legoyda. “Παρά τις αποφάσεις της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, η πόρτα του διαλόγου παραμένει ανοικτή και το Πατριαρχείο της Μόσχας ελπίζει ότι κάποια στιγμή η...
10 Οκτωβρίου, 2018 - 7:40

Μόσχα: Ανοικτή η πόρτα του διαλόγου με το Φανάρι

Διαδώστε:
Μόσχα: Ανοικτή η πόρτα του διαλόγου με το Φανάρι

Ετοιμη δηλώνει η Εκκλησία της Ρωσίας για  διάλογο με το Οικουμενικό Πατριαρχείο σχετική με την αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Εκκλησίας, όπως δήλωσε στην Δούμα ο εκπρόσωπος Τύπου του Πατραρχείου της Μόσχας Vladimir Legoyda.

“Παρά τις αποφάσεις της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, η πόρτα του διαλόγου παραμένει ανοικτή και το Πατριαρχείο της Μόσχας ελπίζει ότι κάποια στιγμή η κατάσταση θα αλλάξει” τόνισε προσθέτοντας ότι το βλέμμα όλων σήμερα είναι στραμμένο στην συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

“Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Ελπίζουμε ότι τελικά θα δούμε να θριαμβεύουν η κοινή λογική και η χριστιανική συνείδηση” υπογράμμισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων