30/10/2018 30/10/2018 Οι αποφάσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου σχετικά με την Ουκρανία είναι μέρος ενός παγκόσμιου σχεδίου για την καταστροφή της ελευθερίας στην Εκκλησία, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας, κ. Κύριλλος. “Η εντολή για την καταστροφή της ενότητας της εκκλησίας μας έχει παγκόσμιες διαστάσεις. Δεν είναι απλά μία μάχη δικαιοδοσίας, είναι μια μάχη να καταστραφεί η μοναδική ισχυρή ορθόδοξη...
30 Οκτωβρίου, 2018 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2018 - 19:23

Νέες βολές κ. Κύριλλου κατά του Φαναρίου

Διαδώστε:
Νέες βολές κ. Κύριλλου κατά του Φαναρίου

Οι αποφάσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου σχετικά με την Ουκρανία είναι μέρος ενός παγκόσμιου σχεδίου για την καταστροφή της ελευθερίας στην Εκκλησία, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας, κ. Κύριλλος.

“Η εντολή για την καταστροφή της ενότητας της εκκλησίας μας έχει παγκόσμιες διαστάσεις. Δεν είναι απλά μία μάχη δικαιοδοσίας, είναι μια μάχη να καταστραφεί η μοναδική ισχυρή ορθόδοξη δύναμη στον κόσμο. Αυτή είναι η αλήθεια, όταν μιλάμε για 150 εκατ. ορθοδόξους” υπογράμμισε ο Ρώσος Πατριάρχης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων