08/01/2019 08/01/2019 “Η γιορτή των Χριστουγέννων ενώνει τους ανθρώπους, αγγίζει στις καρδιές βαθιά συναισθήματα, τη θέληση να αγαπάμε, να συγχωρούμε και να ζούμε με την ειρήνη” δήλωσε από το Μίνσκ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας με αφορμή τον εορτασμό της Γέννησης του Κυρίου. Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων και δήλωσε: “Ο ναός...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2019 - 19:04

Ναό – μνημείο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας

Διαδώστε:
Ναό – μνημείο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας

“Η γιορτή των Χριστουγέννων ενώνει τους ανθρώπους, αγγίζει στις καρδιές βαθιά συναισθήματα, τη θέληση να αγαπάμε, να συγχωρούμε και να ζούμε με την ειρήνη” δήλωσε από το Μίνσκ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας με αφορμή τον εορτασμό της Γέννησης του Κυρίου.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων και δήλωσε: “Ο ναός αυτός είναι σύμβολο της ειρήνης και της ιστορικής μνήμης. Δεν μπορούμε ούτε να αλλάξουμε την ιστορία, ούτε να την ξεχάσουμε. Δεν υπάρχει καλύτερη προστασία από το να ενθυμούμαστε το τραγικό παρελθόν. Εκτιμούμε την ειρήνη, επειδή σταθήκαμε μάρτυρες του φόβου και του τρόμου του πολέμου όσο κανένας άλλος. Οι Λευκορώσοι το έζησαν σε όλο του το έυρος. Καλούμε τους λαούς του πλανήτη μας να επιδιώκουν την φιλία και τη συνεργασία. Αυτή είναι η αποστολή του λαού μας και της Εκκλησίας μας που πάντα ήταν ένα ενιαίο σύνολο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων